Adrian Sofronie Maga – consultant independent IT – infrastructura – securitate – sisteme de management

Adrian Sofronie-Maga

Adrian Sofronie - pagina personala

Adrian Sofronie Maga – consultant independent IT – infrastructura – securitate – sisteme de management - Adrian Sofronie-Maga

Aparitii in presa

10 septembrie 2009 – Fitness pentru… creier | Ziarul Financiar

S-a crezut ca, pe masura ce imbatranesti, pierzi o parte din celulele nervoase. Nu este asa. De fapt acestea nu fac altceva decat sa devina mai fragile. Daca in cazul trupului fragilitatea poate fi combatuta sau incetinita cu exercitii fizice, si in cazul materiei cenusii solutia este aceeasi – exercitiile.

Tonifierea creierului nu este vreo practica noua. Cunoscuta de chinezi inca de pe vremea lui Laozi, ne ajuta sa fim mai echilibrati, mai buni, de multe ori chiar mai intelepti.

“Pentru mine tonifierea creierului a inceput odata cu practicarea artelor martiale si cu cunoasterea, atat din punct de vedere istoric, cat si practic, a tuturor beneficiilor pe care acest tip de antrenament le poate aduce”, spune Adrian Sofronie, acquisition consultant, membru ARIES-TM Board, IT Acquisition Center. Exista mai multe moduri in care iti poti antrena creierul, spune managerul: un mod primar, pornit chiar de la Laozi, care sustinea ca ne putem tonifia materia cenusie prin exercitii fizice sau atingeri la nivelul capului. Apoi exista exercitiul mental prin cunoastere. ..mai mult..

17 octombrie 2010 – http://www.adevarul.ro/actualitate/social/Pagina

Adrian Sofronie este, la 31 de ani, unul dintre IT-işti pricepuţi din Timişoara. Cu o experienţă vastă în domeniu, Adrian îşi petrece majoritatea timpului în preajma calculatoarelor şi este mai mereu prins în discuţii despre ultimele tehnologii...mai mult…